Kyrgios måtte gi tap for overmakten

Det australske hjemmehåpet Nick Kyrgios var seg selv på godt og vondt i åttedelsfinalen mot toppseedede Rafael Nadal. Det endte likevel med 1-3-tap.

VANT: Rafael Nadal. Foto: NTB Scanpix
VANT: Rafael Nadal. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under oppvarmingen stilte den australske tennisrebellen i en LA Lakers-trøye med nummer 8 på brystet for å hedre avdøde Kobe Bryant. Dermed viste han seg fra sin beste side og fikk publikum med seg.

I kjent stil med god serve og godt volleyspill utfordret han verdensener Rafael Nadal. Etter å ha tapt åpningssettet 6-3 kom han tilbake og vant det neste med samme sifre.

Kyrgios har foran turneringen viet sin oppmerksomhet med å samle inn penger til de som er rammet av brannene som herjer i Australia. Blant har han fått spillerne til å bidra med drøye 600 kroner (100 australske dollar) for hvert serveess de gjør under turneringen.

Kastet racketen

I det tredje settet fulgte spillerne hverandre. Det endte i et tie break. Da Nadal fikk et lite servebrudd tidlig gikk racketen til australieren i bakken så flisene føyk. Nadal tok det viktige tredjesettet.

Verdenseneren som jakter sin 20. Grand Slam-tittel klarte også å bryte australierens serve tidlig i det fjerde settet. Kyrgios kom derimot tilbake og tvang også fram tie break det settet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer