Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kyssegåten fra gateslaget er løst

Fotografen fikk hakeslepp. - Dette er typisk ham, sier mora.

ER IDENTIFISERT: Personene bak kyssebildet er australieren Scott Jones, som har bodd i Vancouver i seks måneder, og Alex Thomas. Foto: RICHARD LAM/GETTY IMAGES/AFP
ER IDENTIFISERT: Personene bak kyssebildet er australieren Scott Jones, som har bodd i Vancouver i seks måneder, og Alex Thomas. Foto: RICHARD LAM/GETTY IMAGES/AFP Vis mer

(Dagbladet): Hva gjør du hvis du havner midt i et gateslag, hvor det suser steiner rundt hodet ditt og lufta gradvis blir erstattet av tåregass?

Legger du på sprang inn ei stille sidegate - eller plukker du opp ei Cola-flaske som du flesker avgårde mot dem sinnet er rettet mot?

Eller kanskje du rett og slett drar kjæresten ned på asfalten og gir henne et heftig kyss, som paret øverst i denne saken tilsynelatende gjør.

Fotograf fikk hakeslepp Natt til torsdag ble OL-byen Vancouver snudd på hodet, etter at hockeygutta Canucks tapte den avgjørende Stanley Cup-finalen mot Boston Bruins.

Canucks-fans - og sikkert en del vanlige bråkmakere - plyndret butikker, veltet biler, tente på ting og angrep politiet.

Kyssebildet fra gateslaget var lenge et mysterie og lokale medier forsøkte å løse gåten.

Fotograf Richard Lam visste ikke hva slags bilde han tok, da han trykket på utløserknappen.

- Jeg prøvde bare å unngå å få juling. Først trodde jeg det var noen som var skadd. Da jeg kom tilbake til kontoret fikk jeg hakeslepp, sier han til Vancouver Sun.

- Typisk ham Et vitne som så hele situasjonen fra toppen av et parkeringshus, beskriver hendelsen slik:

- Politiet stormet framover og paret forsøkte å holde sammen. Det klarte de ikke og de ble løpt i bakken av to politimenn. Jenta slo hodet i asfalten og gutten landet delvis over henne. Hun hadde vondt og gråt, sier William til Vancouver Sun.

Jenta ble deretter kysset av kjæresten, som bildet viser.

Bildet ble spredd på sosiale medier og nådde til slutt fram til Australia. Og vips ble gåten løst.

Ifølge NineMSN er mannen på bildet den 29 år gamle australieren Scott Jones, som har bodd i Vancouver i seks måneder. Kvinnen skal være Alex Thomas.

- Dette er typisk ham. Han har alltid levd i sin egen verden, og det er ikke alltid han har kontakt med det som skjer rundt seg, sier mor Megan Jones.

EN USKARP VARIANT: Her ser mannen opp, trolig før kysset og kort tid etter at kjæresten falt i bakken. Foto: RICHARD LAM/GETTY IMAGES/AFP
EN USKARP VARIANT: Her ser mannen opp, trolig før kysset og kort tid etter at kjæresten falt i bakken. Foto: RICHARD LAM/GETTY IMAGES/AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media