Kyvåg: - Overnervøs for Norway Cups framtid

Dagbladet møtte 69-åringen i dag.

SNAKKER UT: Frode Kyvåg har knapt ti måneder igjen av det som blir 39 års jobbing i Norway Cups sjefsstol. I dag lot han seg intervjue av Dagbladet om situasjonen.
SNAKKER UT: Frode Kyvåg har knapt ti måneder igjen av det som blir 39 års jobbing i Norway Cups sjefsstol. I dag lot han seg intervjue av Dagbladet om situasjonen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Frode Kyvåg (69) er overveldet over alle reaksjonene han har fått etter at det denne uka ble kjent for offentligheten at neste års Norway Cup blir den siste med ham i sjefsstolen.

- Jeg overdriver ikke hvis jeg sier jeg har fått 700-800 sms. Det var også derfor jeg ba om noen dagers betenkningstid for å tenke meg om før jeg ville si noe. Selvsagt er det hyggelig å høre at folk setter pris på jobben du har gjort - å si noe annet hadde vært en løgn. Samtidig er jeg vettskremt for at dette skal gå utover Norway Cup, sier Kyvåg til Dagbladet.

Ikke bingo-typen Det var tirsdag Dagbladet meldte at Bækkelagets styre har bestemt seg for ikke å forlenge avtalen med Kyvåg. Mot sin vilje må 69-åringen gå, etter 38 års innsats som generalsekretær og turneringsleder.

Inntil i dag har Kyvåg avslått fra å kommentere saken.

- Hvordan har du opplevd prosessen?

- Jeg hadde et møte med styreleder og nestleder rett etter Norway Cup. Det var vel midt i august. Da sa de at de ville gå til et rekrutteringsbyrå for å finne en som kunne erstatte min funksjon. Jeg sa: «Ja, vel. Da konstaterer jeg at dere ikke har til hensikt å fornye avtalen». Jeg kunne ikke mene noe om det - de har jo helt rett i at min kontrakt gjelder til og med 2015-turneringen. Men det jeg kunne si, var:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer