- La Anette hoppe i Kollen

Søndag er det folkefest i Holmenkollen. Nå vil verdens beste skihopper, Bjørn Einar Romøren, ha med seg Anette Sagen på moroa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det hadde vært kult om Anette Sagen også får være med på folkefesten. Det fortjener hun, sier Bjørn Einar Romøren (22) til Dagbladet.

Foreløpig er det ingen i Kollen som har tatt initiativ til å få med verdens beste hoppjente som prøvehopper. Romøren synes det er en kjempeidé.

- Anette fortjener absolutt å få hoppe i Kollen igjen søndag. Hun er fullt ut kvalifisert, har gjort en fin jobb som frontfigur for hoppjentene og fortjener å bli møtt av Kollen-brølet, sier Bjørn Einar Romøren.

- Kjempereklame

Selv har han vært prøvehopper i Kollen en rekke ganger før han slo igjennom som landslagsløper.

- For meg har det alltid vært stort å få være med på folkefesten. Kollen har verdens beste publikum, og setter garantert pris på ei så flink jente som Anette. Hun lagde kjempereklame for Vikersund, og vil gjøre det samme i Kollen, sier Bjørn Einar Romøren.

Anette Sagen (19) har ikke hoppet siden Vikersund sist helg da hun satte personlig rekord med 174,5 meter. I Holmenkollen satte hun bakkerekord for jentene med 127,5 meter tidligere i vinter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer