Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

La Comida til topps

Jens Mikal Christiansen er månedens manager i Manager 2003. Med Tomas Radzinski på laget, gikk La Comida helt til topps i februar.

Månedens vinner i Manager 2003 har kalt opp laget sitt etter favorittrestauranten i Leeds, og har selvsagt Leeds som favorittklubb. Men det var Everton-spillere og Tomas Radzinski spesielt, som sørget for at Jens Mikal Christiansen ble månedens beste manager.

- Lite valuta

- Det hadde ikke gått så bra hvis jeg hadde satset på Leeds-spillere. Leeds har dyre spillere, og i år har de gitt lite valuta for pengene, sier han.

Isteden velger Christiansen ut spiller utfra en enkel, og samtidig vanskelig taktikk.

- Jeg pleier å konsentrere meg mest mulig om et lag i hver runde, selv om det enkelte ganger er vanskelig. De bør vinne uten å slippe inn for mange mål, sier han.

I de tre rundene i februar har han valgt forskjellige klubber hver gang, men i siste runde var Everton en viktig grunn til at han klatret til topps i måneds-konkurransen. Tomas Radzinski plukket alene hele 13 poeng mot Southampton.

La Comida

Dermed er det eneste forbindelsen til Leeds på Christiansens lag at laget heter La Comida.

- Det er en restaurant i Leeds, hvor norske supportere pleier å samles. Et veldig hyggelig sted, som drives av en spanjol, sier Christiansen, som ønsker seg Leeds sin gule bortedrakt som premie for å bli månedens manager.

  • Du kan fortsatt ta opp kampen med Jens Mikal Christiansen og de andre managerene om runde- og månedspremier i

    Manager 2003

    .
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media