Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- La England vinne hele dritten

Erik Hamrén er ikke bitter etter tapet for «Three Lions».

IKKE BITTER: Erik Hamrén håper at England går hele veien i EM. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND /NTB scanpix
IKKE BITTER: Erik Hamrén håper at England går hele veien i EM. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND /NTB scanpix Vis mer

• Sverige-England 2-3

(Dagbladet): England ble for sterke for Sverige da laget snudde 1-2 til 3-2 i går. Resultatet førte også til at Sverige er ute av mesterskapet med to tap på de første to kampene i gruppespillet. Nå håper Sveriges landslagstrener at England går hele veien.

- England har fått en bra start. De har en god sjanse til å gå videre fra gruppa, de trenger bare et poeng mot Ukraina. Om de går videre kan alt skje, bare så på Hellas i 2004. Jeg liker Roy Hodgson veldig mye, så for ham skal jeg heie på England. La de vinne hele dritten, sa Erik Hamrén på dagens pressekonferanse.

Han var ikke fornøyd etter tapet mot vertsnasjonen Ukraina, men så antydninger til forbedring mot engelskmennene i går.

GODE VENNER: Erik Hamrén (t.v) vil heie på England fordi han liker Roy Hodgson. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND /NTB scanpix
GODE VENNER: Erik Hamrén (t.v) vil heie på England fordi han liker Roy Hodgson. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND /NTB scanpix Vis mer

- Jeg forsøker alltid å se hva vi gjorde bra og hva vi gjorde dårlig. I går fant vi mange gode ting på måten vi spilte. Jeg er fonøyd med måten vi viste vår holdning, og derfor kjenner jeg meg sterk i dag fordi vi kan jobbe videre for å bli laget vi ønsker å være. Jeg kjente ikke det etter kampen mot Ukraina, men etter kampen mot England kjente jeg det, sier Hamrén.

På spørsmål om det var noe han angret på, svarer landslagssjefen:

- Selvfølgelig. Når man har fasiten og resultatene og hvordan vi spilte er man alltid selvkritisk. Jeg skulle gjort noe annerledes, men man vet aldri om det blir bedre da. Men man tenker på det. Hva skulle skjedd om jeg skulle gjort det og det? Skulle vi hatt et mer defensivt lag mot Ukraina ville det kanskje blitt samme kamp uansett, man vet aldri, sier Hamrén.

Vil fortsette Erik Hamrén sier at det var et tøft slag i trynet å tape for Ukraina.

- Jeg hadde noen mørke timer etter kampen mot Ukraina. Da tenkte jeg: "Jeg driter i dette her". Men når jeg traff spillerne etterpå så endret det seg raskt. I natt har jeg hatt en annen følelse; "Ja, vi er på rett vei". Vi er langt fra der vi skal være, men vi er på vei, sier Hamrén.

- Så du fortsetter? ville en journalist vite.

- Ja, om det er opp til meg, svarte Hamrén.

Få dagens oddstips fra Dagbladet her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling