LA Galaxy godkjenner Ola Kamaras ønske om å gå til kinesisk klubb

Landslagsspissen på vei til en klubb i Kinas pengesterke superliga.

TIL KINA: Den norske landslagsspissen Ola Kamara er på vei bort fra Los Angeles Galaxy til en klubb i Kinas pengesterke superliga. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB Scanpix
TIL KINA: Den norske landslagsspissen Ola Kamara er på vei bort fra Los Angeles Galaxy til en klubb i Kinas pengesterke superliga. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske landslagsspissen Ola Kamara er på vei bort fra Los Angeles Galaxy til en klubb i Kinas pengesterke superliga.

Det opplyser Los Angeles Galaxy i en pressemelding tirsdag kveld norsk tid.

Det opplyses ikke hvilken klubb Kamara er aktuell for, men Galaxy har godkjent nordmannens overgangsønske.

- Ola ønsker å gripe muligheten et annet sted, og vi er kommet fram til en løsning som vil være svært gunstig for klubben vår økonomisk, sier LA Galaxys sportssjef, Dennis te Kloese.

- Vi mener at denne beslutningen var nødvendig for å styrke og balansere troppen vår samtidig som vi innfrir Olas ønske. Overgangen vil gjøre det mulig for oss å finne gode alternativer både nå og i framtiden, fortsetter te Kloese og antyder dermed at amerikanerne vil få en god slump penger for den 29 år gamle spissen.

Kamara kom til Galaxy fra Columbus Crew foran 2018-sesongen. Han scoret 13 mål på 31 kamper for Los Angeles-klubben i Major Soccer League.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer