LA Galaxy vil kjøpe fri Beckham

Får aldri spille igjen i Real.

(Dagbladet.no): David Beckham (31) har skrevet under en femårskontrakt med amerikanske LA Galaxy.

Problemet hans i mellomtida er Real Madrid, fordi trener Fabio Capello nekter å bruke den tidligere England-kapteinen fram til klubbskiftet skjer i sommer.

Kjøpes ut?

Løsningen kan være penger, fra USA til Spania. LA Galaxy betaler Beckham 1,6 milliarder i lønn og skal ha råd til å kjøpe ham fri fra Real før han blir bosmanspiller.

- Jeg er sikker på at Alex Lalas (manager) eller Frank Yallop (trener) vil hente ham så fort som mulig. Hvis det bare er snakk om å kjøpe ut kontrakten hans, så vil de gjør det, sier MLS-talsmann Stephen Rodriguez til The Independent.

Alternativet for Galaxy er å få en stjerne som ikke har spilt en eneste kamp på seks måneder. Ifølge Capello står hele Real bak valget om å bannlyse engelskmannen.

- Beckham har undertegnet en kontrakt med en annen klubb som har sesongstart før vår slutter, uten å snakke med oss først, sier Capello.

Besøkte vennene

PÅ TRIBUNEN: David Becham fikk selskap av mammaen sin på tribunen da Real Madrid spilte i går kveld. Klubben har varslet at superstjernen er ferdig på laget - siden han går gratis til USA. Foto: Scanpix/Epa
PÅ TRIBUNEN: David Becham fikk selskap av mammaen sin på tribunen da Real Madrid spilte i går kveld. Klubben har varslet at superstjernen er ferdig på laget - siden han går gratis til USA. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Da Real slo Zaragoza 1-0 i går kveld satt Beckham på tribunen med mor Sandra. Real-spiss Ruud van Nistelrooy forteller at Becks snakket med lagkameratene før avspark.

- Han var i garderoben og ønsket oss lykke til. Holdningene hans er gode som alltid, han bryr seg om laget og klubben. Som spillere bryr vi oss om hverandre. Vi prøver å støtte ham og være der for ham. Vi kan dessverre ikke forandre ting, sier van Nistelrooy.

LA Galaxy vil kjøpe fri Beckham
KNALLHARD: Fabio Capello ønsker ikke å bruke Beckham i det hele tatt. Tidligere i sesongen plasserte han 31-åringen oftest på benken.