LA Galaxy vil spille treningskamper mot storlag

For å finansiere Beckhams lønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Los Angeles Galaxy vil spille internasjonale kamper mot kjente motstandere for å sope inn penger på David Beckham.

Kun seks dager etter Englands EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia i november, skal Beckham i aksjon for klubblaget i australske Sydney, foran 83.500 tilskuere. LA-laget skal også møte engelskmannens tidligere klubb Real Madrid i en kamp i Asia, en kamp som koster amerikanerne over 35 millioner kroner, skriver This is London.

Adidas, som betaler en stor del av lønnen til Beckham, jobber nå med å spikre kamper mot Chelsea, Liverpool og Newcastle i England neste år.

Ved å reise rundt og spille prestisjeoppgjør uten noen sportslig betydning, håper LA Galaxy å tjene inn igjen en del av pengene de øser ut i form av Beckhams lønn.

- Jeg tror turneer med internasjonale kamper er en av Galaxys store muligheter. Kanskje tjener vi ikke 35 millioner kroner per kamp, men en ganske høy prosentandel av det. Hvis vi klarer å få til seks slike kamper hvert år, vil laget tjene på det, sier Tim Leiweke, sjefen for AEG, selskapet som eier Beckhams klubb.

(NTB)

DYR I DRIFT: David Beckham tjener til livets opphold i LA Galaxy. Klubben vil spille treningskamper mot storlag for å dekke inn lønnsutgiftene. Foto: Nick Ut, AP
DYR I DRIFT: David Beckham tjener til livets opphold i LA Galaxy. Klubben vil spille treningskamper mot storlag for å dekke inn lønnsutgiftene. Foto: Nick Ut, AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer