- La ham teste grenser og få de svarene som en får i kampens hete

Suzann Pettersen er imponert over Martin Ødegaard.

IMPONERER: Martin Ødegaard imponerer mange, og denne gangen er det Suzann Pettersen som uttaler seg om 15-åringen. - La han utforske sine talenter og spille mot de beste, sier hun.  
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
IMPONERER: Martin Ødegaard imponerer mange, og denne gangen er det Suzann Pettersen som uttaler seg om 15-åringen. - La han utforske sine talenter og spille mot de beste, sier hun. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen er imponert over 15 år gamle Martin Ødegaard. - La han få utforske sine talenter og spille mot de beste, sier golfdronningen.

•Les også: - Martin Ødegaard er i Liverpool

Selv har hun levd i rampelyset i årevis. Oslo-golferen tror ikke Martin Ødegaard blir «spist» opp av omgivelsene.

- Når du er så ung som han, er du avhengig av å ha gode rådgivere. Tar du bort det, handler dette kun om det sportslige. Og der er det bare å kjøre på for Martin, sier Tutta.

- Forhåpentlig har han gode mennesker rundt seg, som kan gi gode råd på veien. Den beste lærdommen er den man tar selv, påpeker LPGA-stjernen.

Vil se flere Martin Ødegaard fikk sitt store gjennombrudd denne sesongen. Strømsgodset-spilleren ble tidenes yngste spiller og målscorer i den norske eliteserien. Senere ble han tidenes yngste norske A-landslagsspiller. I høst ble han også tidenes yngste spiller i EM-kvalifiseringen for menn.

- Jeg synes det er fantastisk morsomt. Jeg tror vi får se flere unge utøvere, på kryss og tvers av idrettsgrener, som vil markere seg på seniornivå eller verdensbasis. Vi ser det veldig innenfor golfsporten, sier Tutta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer