- La kampene gå inne

63 så Start - Midtjylland.

(Dagbladet.no): Med det latterlig lave tilskuertallet fra Odd Stadion i Skien i kveld, er ikke Start-trener Tom Nordlie i tvil:

- Folk sitter ikke og fryser ute på kamp. De vil sitte inne og se. Hvis ikke sitter de hjemme og ser på skiskyting i stedet.Min henstilling til Royal League er å la kampene kunne gå inne. At det kommer så få er synd for turneringen, sa Nordlie på pressekonferansen etter kampen, ifølge Fædrelandsvennen.

63 tilskuere så 1-1-kampen, under en halv prosent av det antallet som kom på serieavslutningen mot Fredrikstad.

- Det er en viss kontrast på 17.000 i serieavslutningen og 63 her i dag. Vi har et ungt lag som har fått mye fokus og som har taklet det. Skuffelsen og bitterheten var stor da vi tok sølv, for vi var så nære gull.

- Da har det vært tungt for spillere og trenere å dra sesongen i gang igjen. Jeg har trent Sandefjord mot Vålerenga i Valhall med 9000 tilskuere. Da ble det laget liv som om det var 90.000 på San Siro der. Det gir en litt annen opplevelse for publikum, sier Nordlie.

Han får støtte av Midtjylland-trener Erik Rasmussen.

- Det er klart at kamp inne med liv er bedre enn dette.

Todi Jònsson ga Start en tidlig ledelse, men Midtjylland utlignet etter en halvtime. Uavgjort var et greit resultat i Skien.

REDDET STRAFFE: Kenneth Høie gikk til riktig side i førsteomgang. Foto: Scanpix
REDDET STRAFFE: Kenneth Høie gikk til riktig side i førsteomgang. Foto: Scanpix Vis mer

  • Hva mener du Royal League-ledelsen bør gjøre?