Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

La Liga-ekspert: - Jeg blir overrasket hvis han får A-kamper denne sesongen

Får en unik posisjon på B-laget.

 KLUBBENE FORHANDLER:  Drammens Tidende skriver at Strømsgodset og Real Madrid vil starte forhandlinger om Martin Ødegaard i kveld eller i morgen. La Liga-ekspert Petter Veland tror ikke vi får se Ødegaard på A-laget før tidligst til høsten.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KLUBBENE FORHANDLER: Drammens Tidende skriver at Strømsgodset og Real Madrid vil starte forhandlinger om Martin Ødegaard i kveld eller i morgen. La Liga-ekspert Petter Veland tror ikke vi får se Ødegaard på A-laget før tidligst til høsten. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Rett før klokken 15.00 i dag, meldte lokalavisen Drammens Tidende, at Martin Ødegaard kommer til å takke ja til Real Madrid.

DT skriver at Ødegaard er tiltenkt en rolle på Castilla (B-laget), mens han vil trene med stjernegalleriet på A-laget.

Mandag ettermiddag var Hans Erik Ødegaard med på Mjøndalens trening, melder TV 2. Den samme kanalen melder at de klubbene skal møtes på et nøytralt sted.

- Dette virker mer logisk enn det som ble presentert for en uke siden, sier La Liga-ekspert Petter Veland til Dagbladet.

Hospitere Da Ødegaard besøkte Madrid-klubben for en uke siden, ble det skrevet at stortalentet ville få en plass i A-stallen og nummer 16.

- At han vil hospitere med A-laget, det høres lurt ut, fortsetter Veland.

Castilla trenes av Zinedine Zidane, og ifølge Veland vil Ødegaard få en unik rolle på laget.

- Det er fem perioder i løpet av året hvor en rekke Castilla-spillere får trene med A-laget, siden 16-24 A-lagsspillere er borte med landslaget. Men Ødegaard kommer selv til å være borte på landslagsoppdrag. Det sier litt om den unike posisjonen han vil få.'

Ingen A-kamper denne sesongen C More-kommentatoren tror ikke vi får se nordmannen spille med Cristiano Ronaldo & co. denne sesongen.

- Jeg blir overrasket hvis han får kamper denne sesongen. En ting er at det vanskelig å komme til en klubb. Ødegaard har også en liten skade, og er egentlig midt i en sesongoppkjøring, mens Real er halvveis i sesongen og det er fysisk høyt nivå på hele stallen.

- Samtidig kommer det litt an på hvordan serien ser ut. Hvis Real er seriemester noen runder før slutt, eller ute av ligakampen kan han få sjansen. Det vil være en positiv overraskelse hvis han spiller på A-laget denne sesongen.

Klausuler Drammens Tidende skriver at Bayern München, Ajax, Liverpool og Arsenal er de fire klubbene som kom nærmest Real Madrid i kampen om Godset-talentet.

Ifølge avisen starter forhandlingen mellom klubbene i kveld eller i morgen.

- Jeg har sittet og ventet på han skulle ta denne avgjørelsen. Det er ingen mulighet for at dette strander nå. Strømsgodset har hele tiden hatt en tilbaketrukken rolle. De er i en situasjon ingen andre norsk klubb har vært i før. Og siden kontrakten går ut om et år har de heller ingen gode kort på hånda, og vil være fornøyde med en overgangssum på 20-30 millioner.

Veland tror Strømsgodset vil være opptatt av å få forhandlet fram ulike klausuler i avtalen.