La Liga-stjerna hengt ut som utro etter dette bildet. Så kom sjokkbeskjeden

- Beklager.

PÅ UTLÅN: Samis Nasri, her fra et Champions League-oppgjør mot Lyon, er lånt ut fra Manchester City til Sevilla denne sesongen. Foto: NTB Scanpix
PÅ UTLÅN: Samis Nasri, her fra et Champions League-oppgjør mot Lyon, er lånt ut fra Manchester City til Sevilla denne sesongen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens andre våknet opp til julefred, fikk Samir Nasri noe annet enn krumkaker og sirupssnipper å tygge på i romjula.

Den franske midtbanespillernes Twitter-konto skrev i går kveld at han hadde fått «ekstraservice» etter en vitaminterapi-behandling hos Drip Doctors.

Klinikken er kjent for å ha celebert besøk, og har blant annet lagt ut bilde av Nasri, DJ Steve Oaki og den amerikanske skuespilleren Tia Mowry de siste månedene.

La ut bilde

Det hele startet da klinikken postet bildet under på Twitter i går kveld. Der fortalte klinikken at de tidligere i høst hadde gitt Nasri, som er utlånt fra Manchester City til spanske Sevilla, vitaminer intravenøst for å holde han hydrert og i form under en travel fotballsesong.

Etter kort tid svarte Nasris konto på meldingen, ifølge Fox.

- Dere ga meg også full seksuell betjening. Sa pass på at dere bruker den her tjenesten, gutter. Hun kommer til å ligge med deg samme kveld, ble det skrevet på kontoen.

Meldingen er en av flere som seinere er blitt slettet.

- Unnskyld. Jeg ville bare at verden skulle vite at min daværende kjæreste Anara (Atanes) hadde bestilt en time så denne jenta kunne behandle meg. Men da Anara forlot rommet ba denne jenta om nummeret mitt. Samme kveld ba hun meg på en date. Seinere fikk jeg full behandling på hotellrommet mitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer