La Liga-stjerna hengt ut som utro etter dette bildet. Så kom sjokkbeskjeden

- Beklager.

PÅ UTLÅN: Samis Nasri, her fra et Champions League-oppgjør mot Lyon, er lånt ut fra Manchester City til Sevilla denne sesongen. Foto: NTB Scanpix
PÅ UTLÅN: Samis Nasri, her fra et Champions League-oppgjør mot Lyon, er lånt ut fra Manchester City til Sevilla denne sesongen. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Mens andre våknet opp til julefred, fikk Samir Nasri noe annet enn krumkaker og sirupssnipper å tygge på i romjula.

Den franske midtbanespillernes Twitter-konto skrev i går kveld at han hadde fått «ekstraservice» etter en vitaminterapi-behandling hos Drip Doctors.

Klinikken er kjent for å ha celebert besøk, og har blant annet lagt ut bilde av Nasri, DJ Steve Oaki og den amerikanske skuespilleren Tia Mowry de siste månedene.

La ut bilde

Det hele startet da klinikken postet bildet under på Twitter i går kveld. Der fortalte klinikken at de tidligere i høst hadde gitt Nasri, som er utlånt fra Manchester City til spanske Sevilla, vitaminer intravenøst for å holde han hydrert og i form under en travel fotballsesong.

Etter kort tid svarte Nasris konto på meldingen, ifølge Fox.

- Dere ga meg også full seksuell betjening. Sa pass på at dere bruker den her tjenesten, gutter. Hun kommer til å ligge med deg samme kveld, ble det skrevet på kontoen.

Meldingen er en av flere som seinere er blitt slettet.

- Unnskyld. Jeg ville bare at verden skulle vite at min daværende kjæreste Anara (Atanes) hadde bestilt en time så denne jenta kunne behandle meg. Men da Anara forlot rommet ba denne jenta om nummeret mitt. Samme kveld ba hun meg på en date. Seinere fikk jeg full behandling på hotellrommet mitt.

-Hacket

Meldingene, som seinere er blitt slettet, skapte furore for Nasri, teamet rundt og Drip Doctors i går kveld.

Samtidig som meldingene ble slettet, begynte nye å poppe opp. Etter alt ble slettet igjen, skrev Nasri:

- Kontoen min ble hacket. Beklager for det som skjedde tidligere.

Også klinikken har tilbakevist meldingene på Twitter:

- Nasris konto er hacket og de nylige meldingene om Drip Doctors er falske, Det vil bli bekreftet snart. Takk.

Sjokkbeskjed

Onsdag kveld skriver den engelske avisen Independent at det spanske antidopingforbundet (AEPSAD) har opprettet sak mot Nasri etter behandlingen han fikk på klinikken.

Det er strenge regler mot å få intravenøs behandling, med mindre det er en klar medisinsk grunn bak det. Independent skriver at tillatt dose er 50 milliliter, og at Nasri fikk én liter intravenøst.

Til El Pais sier Sevilla at de er overrasket over anklagene, og at de vil snakke med Nasri når han kommer tilbake fra ferie.