Conor McGregor hinter om comeback

La opp. Nå hinter han om comeback igjen

Conor McGregor ser ut til å gjøre helomvending - igjen.

UBESTEMT: Conor McGregor har ved et par anledninger annonsert at han legger opp. Nå ser han ut til å gjøre helomvending igjen. Foto: REUTERS/Steve Marcus/File Photo
UBESTEMT: Conor McGregor har ved et par anledninger annonsert at han legger opp. Nå ser han ut til å gjøre helomvending igjen. Foto: REUTERS/Steve Marcus/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare et par uker siden at MMA-stjerna Conor McGregor (30) varslet at han kom til å trekke seg tilbake fra idretten.

Dette var ikke første gang MMA-stjerna kom med en slik beskjed. Det samme gjorde han i 2016, da han kort tid seinere annonserte at han ikke ville legge opp.

Nå gjør han tilsynelatende det samme. Han gir et tydelig hint på Twitter:

- Vi sees i oktagonen.

Helomvending

Iren har dermed tilsynelatende gjort helomvending igjen.

Da han annonserte at han la opp for noen dager siden, ble det spekulert i at det hele var et stunt for å få eier og UFC-president Dana White med på å gi McGregor eierandeler i verdens største MMA-organisasjon. Iren har flere ganger uttalt at han krever å bli en av medeierne for å selv gjøre comeback i buret.

Da McGregor gikk kamp i bokseringen mot ubeseirede Floyd Mayweather i august i 2017, var hans eget selskap «McGregor Sports & Entertainment» en av promotørene.

Dette skal ha gitt tobarnsfaren mersmak.

I høst kom han også med sitt eget whiskeymerke, «Proper Twelve». Det meste av det siste året har gått med til å promotere dette.

CONOR MCGREGOR: Etter å ha opplevd dalende sportslig suksess de to siste årene offentliggjør iren i dag at han legger hanskene på hylla. Foto/Video: NTB Scanpix/CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Skandalene

I fjor høst havnet han i en av de største skandalene i sportens historie, da det plutselig utspilte seg et masseslagsmål etter kamp mot Khabib Nurmagomedov, en kamp McGregor forøvrig tapte og som nå ser ut til å bli hans siste.

Så sent som for to uker siden ble han også arrestert i Miami for å ha angrepet og knust telefonen til en fan.

Fem timer senere ble den irske superstjernen løslatt mot en kausjon på omlag 120 000 norske kroner.

Dette var andre gangen på bare et år at 30-åringen ble arrestert. I april i fjor ble han pågrepet av politiet i Brooklyn i New York etter å ha angrepet en buss full av UFC-utøvere med en tralle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer