«La oss få barn, her, på hjemmebanen»

Den spanske La Liga-klubben Getafe tar fotballromantikk til et helt nytt nivå for å rekruttere nye fans.


Getafe, som sliter med det laveste tilskuersnittet i den spanske toppdivisjonen (7.753), går høyt og offensivt ut på banen med en ny utradisjonell taktikk i et forsøk på å rekruttere nye fans, skriver Quartz.

Klubben sender nå en desperat langpasning, eller en skreddersydd lissepasning om du vil, i retning nye potensielle radarpar blant hjemmefansen som er klar for å oppleve mer enn bare fotballspenning på kamp.

Publikumsfrieriet gjennom datingappen  Getafinder, ønsker nemlig at supporterne skal kunne skape sine helt egne private scoringssjanser på hjemmearenaen Coliseum Alfonso Pérez.

Spillereglene er enkle og det meste er tillatt for å nå målet i kampen om å skape flere lojale tilhengere.

Reklamefilmen for appen maner single som ønsker og takler tett nærkontakt til å komme sammen på kamp for å gjøre mer enn bare å heie Getafe fram til seier.

«La oss få barn, sammen, her, på vår hjemmebane», lyder oppfordringen - før et par sniker seg unna for noe helt annet enn fotballaction og tam pauseunderholdning.

Og hvis det skulle bli full match og komme noen magiske øyeblikk ut av dette stuntet, så er den åpenbare logikken at sjansene er store for at flere nye ektefødte Getafe-fans ser dagens lys ni måneder senere.

Datingappen og kampanjen blir mottatt med vekselvis latter og stormende jubel på Getafes Facebookside - og vekker også misunnelse hos bortefans på sosiale medier, rapporterer ESPN.

«La oss få barn, her, på hjemmebanen»