USIKKER PÅ FRAMTIDA: Etter å ha røket ut av semifinalen i Champions League for femte gang på sju forsøk, innrømmet José Mourinho i kveld at han er usikker på hvor han er trener neste år. Foto: AP / Paul White / NTB Scanpix
USIKKER PÅ FRAMTIDA: Etter å ha røket ut av semifinalen i Champions League for femte gang på sju forsøk, innrømmet José Mourinho i kveld at han er usikker på hvor han er trener neste år. Foto: AP / Paul White / NTB ScanpixVis mer

- La oss se hva som skjer til sommeren

Mourinho utelukker ikke Chelsea.

(Dagbladet):

Real Madrid - Borussia Dortmund 2-0 (3-4 sammenlagt).

Det ble Borussia Dortmund som kunne juble over finaleplass, selv om Real Madrid vant kveldens oppgjør 2-0 etter scoringer av Karim Benzema og Sergio Ramos.

José Mourinho mener Real gikk glipp av finalen på grunn av den svake bortekampen (1-4).

- Problemet i kveld var ikke resultatet. Problemet var den første kampen. Det var den som var uakseptabel, sier han i et intervju vist på Viasat 4.

Vurderer ikke permisjon
Da han fikk spørsmål etter oppgjøret om han kan bli trener i Premier League neste sesong innrømmet Mourinho at han er usikker på trenerframtida.

- Jeg vet ikke. Jeg føler meg ok her og jeg liker meg i Real Madrid. Jeg må tenke og jeg har en finale (spansk cup, journ.anm.) å spille. Jeg vil nyte livet mitt, og for å gjøre det må jeg ha fotball og familien min. Jeg tenker uansett ikke på ett års ferie, sier han kryptisk.

Mourinho har vært linket til gamleklubben Chelsea den siste tida, og når han får spørsmål om dette, svarer han:

- Jeg vet ikke. La oss se hva som skjer til sommeren.

Ekstatisk Klopp
En som er mer sikker på hvor han er trener neste år er Dortmunds suksess-sjef Jürgen Klopp.

Tyskeren var i ekstase da han ble intervjuet av Viasat 4.

- Dette var veldig viktig for oss. Dette er mer viktig for folket i Dortmund og for supporterne enn det er for oss. Vi må dele dette med dem. Vi må feire sammen litt nå, og så må vi fortsette. Det er ikke til å tro at vi er i finalen med et så ungt lag, sier Klopp og legger til:

- Jeg er ikke sikker på at dette faktisk skjedde.

Viasats Jan Åge Fjørtoft forsikrer så Klopp om at det gjorde det, og da tyskeren er ferdigintervjuet snur han seg mot kameraet med et glis.

- Greetings to Norway, sier han og forsvinner for å feire med laget sitt.