<strong>FÅR SKRYT:</strong> Redaktøren i den polske nettavisa Wp.pl roser nordmannen. Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI POLAND OUT  / NTB Scanpix
FÅR SKRYT: Redaktøren i den polske nettavisa Wp.pl roser nordmannen. Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI POLAND OUT / NTB Scanpix Vis mer

- La oss sette pris på hva Berg har gjort og hva det betyr for hele den polske fotballen

Henning Berg blir hyllet i Polen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nordmannens Legia Warszawa har spilt ti kamper i Europa denne sesongen uten å tape en eneste av dem. Det gleder redaktøren i den polske nettavisen Wp.pl.

- La oss sette pris på hva Berg har gjort og hva det betyr for hele den polske fotballen. Et sterkt Legia i Europa gjør hele vår fotball sterkere, skriver Jacek Stanczyk på den polske nettsiden.

Den tidligere Blackburn-manageren overtok sjefsjobben i Polens ledende klubb i desember etter Jan Urban. Hans forgjenger hadde ledet Legia til klubbens første seriegull på seks år, men klarte ikke å følge opp den sterke sesongen.

- Sammensetningen av laget etter Urban har ikke endret seg mye, men det viste seg at treneren på benken er viktig. Foran oss kan våren virkelig bli vakker, skriver han.

I den polske eliteserien leder hovedstadsklubben med to poeng på Slask Wroclaw etter 14 runder. Søndag møter Berg og co. Pogon Szczecin på bortebane.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer