La seg flat etter pinlig straffe

Raheem Sterling er både god og klønete om dagen...

SNUBLET I EGNE BEN: Raheem Sterling snublet i egne bein da han forsøkte å lobbe ballen over Shakhtar Donetsk sin keeper, men dommeren trodde Sterling ble felt av Matviyenko (nr. 22) og dømte straffe i situasjonen. Etter kampen tok Sterling selvkritikk på at han ikke sa fra at det ikke var straffe. Foto:   REUTERS/Andrew Yates
SNUBLET I EGNE BEN: Raheem Sterling snublet i egne bein da han forsøkte å lobbe ballen over Shakhtar Donetsk sin keeper, men dommeren trodde Sterling ble felt av Matviyenko (nr. 22) og dømte straffe i situasjonen. Etter kampen tok Sterling selvkritikk på at han ikke sa fra at det ikke var straffe. Foto: REUTERS/Andrew Yates Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester City - Shakhtar Donetsk 6-0.

Manchester City er klare for 8-delsfinalen i Chamions League etter at de valset over Shakhtar Donetsk med hele 6-0, men det er verken avansement eller de mange scoringene som er det store samtaleemnet etter kampen.

Det er derimot hvordan den ungarske dommeren Viktor Kassai kunne finne på å dømme straffespark til City da Raheem Sterling på klønete vis snublet i egne bein da han forsøkte å chippe ballen over Shakhtar-keeper Ederson Moraes 24 minutter ut i kampen.

Fra sin dårlige vinkel antok nok dommer Kassai at Sterling ble taklet bakfra av Shakhtar-høyreback Matviyenko - men tv-bildene viser klart at Sterling sparker i bakken og stuper framover.

- Feilbedømte sparket

Noe straffespark skulle det aldri vært snakk om - og så kan man spørre seg hvorfor Sterling ikke fortalte dommeren nettopp det.

City ledet allerede 1-0 på det tidspunktet, hadde full kontroll på kampen - men Sterling valgte den tause linja, og så at Gabriel Jesus på den påfølgende straffe scoret sitt første av tre mål i kampen.

Etter kampen innrømmet den Sterling at han ikke ble felt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer