- La Solskjær spille

Uniteds stjernespiss på 70-tallet, Stuart Pearson, kritiserer Alex Ferguson for å la Ole Gunnar Solskjær sitte på benken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ble mye tresmak i baken for Solskjær også under gårsdagens mesterligakamp mot Bayer Leverkusen, og han kom først innpå 12 minutter før slutt. Heller ikke i forrige helgs ligakamp mot erkerivalen Manchester City fikk Solskjær spille helt på topp.

- Jeg var bekymret fra første minutt da jeg så Ruud van Nistelrooy på topp alene mot City. Solskjær og Nistelrooy må spille sammen på topp, formante Pearson.

Budskapet ble sendt gjennom Manchester Uniteds egen tv-kanal.

Utbrent

Pearson mener også at Juan Sebastian Veron burde blitt solgt for lenge siden. Han tror også at Nistelrooy kommer til å være utbrent før jul. Nå ser han seg kanskje nødt til å spise ordene. Nistelrooy og Veron var nemlig de store heltene i går.

Fornøyd Ferguson

Like før pause sendte Ruud van Nistelrooy en pasning til Veron, som fra 20 meter plasserte ballen til side for Hans-Jörg Butt. 2- 0-målet i det 68. minutt var det Nistelrooy som sto for etter et nydelig oppspill fra - nettopp - Juan Sebastian Veron. Alex Ferguson så ut til å være meget fornøyd med kampen.- Ja, jeg er veldig fornøyd. Spillerne jobbet veldig hardt, og angrepsspillet vårt var til tider meget bra, sa han etter kampen. Men nå starter alvoret for United. I neste uke skal UEFA trekke gruppene til mellomspillet i mesterligaen.

- TRENGER SOLSKJÆR: - Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy må spille sammen på topp, formaner den tidligere United-spissen Stuart Pearson. I går scoret Nistelrooy Manchester Uniteds andre mål, mens Solskjær satt på benken i 78 minutter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer