Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lå under 0-3. 59 sekunder seinere var laget i ledelsen

- Aldri vært med på maken.

KAOS-KAMP: En av årets merkeligste kamputviklinger, uansett idrett, skjedde i Arboga i går kveld. Arkivfoto: Erlend Aas / NTB Scanpix
KAOS-KAMP: En av årets merkeligste kamputviklinger, uansett idrett, skjedde i Arboga i går kveld. Arkivfoto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ord som opphenting og snuperasjon hører sportsklisjeene til, men det er ofte slike seirer som smaker best for både supportere og spillere: Triumfer som kommer etter at alt så som mørkest ut.

Og mørke var utsiktene for Arboga midt i andre periode av oppgjøret mot Grästorp i går kveld.

Desperate bortespillere Kampen, som ble utkjempet i HockeyEttan Västra (tredje nivå i Sverige), virket avgjort da bortelaget Grästorp gikk opp til 3-0 tre minutter ut i sisteperioden. Men 59 sekunders effektivt spill - eller kanskje «kaotisk» er mer beskrivende enn «effektivt» - sørget for at alt var snudd til slutt, melder Aftonbladet.se.

48.17: Kenneth Bergqvist pynter på resultatet til 1-3.

48.37: Fredrik Orrsten tenner en gnist med sitt 2-3-mål, og desperasjonen lyser av Grästorp-spillerne.

48.46: Kory Baker utlikner. Nå tar Grästorp time-out.

49.16: Orrsten setter inn 4-3 - matchvinnermålet.

Ikke første gang - De havarerte fullstendig. Jeg har aldri vært med på maken, sier Orrsten etterpå.

Men det er ikke langt unna at han har sett det før: Laget hans snudde også et 1-4-resultat til 5-4-seier tidligere i sesongen, melder Aftonbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media