La ut bilde - møtt med ekle meldinger

Hammarby-spiller Emilia Larsson opplevde en stor dag med Zlatan Ibrahimovic. Det var ikke alle som delte den samme gleden.

TRENER I SVERIGE: Zlatan Ibrahimovic har denne uka trent med Hammarby. Foto: Jonathan NACKSTRAND / AFP / NTB Scanpix
TRENER I SVERIGE: Zlatan Ibrahimovic har denne uka trent med Hammarby. Foto: Jonathan NACKSTRAND / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Hva har dere andre gjort i dag?»

Hammarby-spiller Emilia Larsson (21) la ut denne uskyldige meldingen sammen med et bilde av seg selv og superstjerna Zlatan Ibrahimovic (38) tidligere i uka.

AC Milan-angriperen trener med Hammarby som følge av situasjonen med coronaepidemien, og stilte også opp på damenes trening, noe som selvfølgelig var stort for flere.

Larsson benyttet muligheten til å posere på et bilde, men reaksjonene som kom etterpå haddehun på ingen måter ventet seg. For i stedet for positive tilbakemeldinger, ble hun regelrett slaktet av flere Twitter-brukere.

- Jeg syns det er så utrolig tragisk, sier Larsson til svenske Expressen.

- Nedverdigende

De som kommenterte påpekte blant annet at folk i disse tider bør holde to meter avstand til hverandre, for å unngå smitte av coronaviruset.

Larsson sier hun har respekt for det, og har latt de kritiske tilbakemeldingene som går på dette stå, men andre gikk mye lenger.

- Det var ekstremt nedverdige kommentarer om hva Zlatan kanskje har uttalt om damefotball tidligere og at jeg på et eller annet vis skulle bli en liten pike som Zlatan utnytter for å viske ut det bildet. Jeg vet ikke hva det var, sier Larsson, som fjernet de verste meldingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer