Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

La ut kvartfinalene 90 minutter før trekningen

- Umulig at trekningen er fikset, sier UEFA.

(Dagbladet.no) 90 minutter før dagens Champions League-trekning la en person ut en melding på et diskusjonsforum på Internett.

Slik spilles kvartfinalene, påsto vedkommende.

Nettbrukeren fortalte han/hun hadde hørt et rykte om at trekningen var fikset og at bookmakere hadde stoppet spill på trekningen, skriver Liverpool Echo.

Og de fire kampene som ble ramset opp var identiske med de som seinere ble trukket i sveitsiske Nyon.

Nettsida brøt sammen

Dagbladet.no har fått tilsendt lenker til flere diskusjonsforum, hvor denne saken nå diskuteres heftig.

Meldingen ble lagt ut på LFC-forumet til icLiverpool, og den voldsomme interessen har ført til at disse sidene har vært nede store deler av fredagskvelden. Meldingen ble lagt inn klokka 10.28 (11.28 norsk tid), av en bruker som kalte seg confused (forvirret).

Vedkommende oppga ingen kilde for opplysningene.

image: La ut kvartfinalene 90 minutter før trekningen

- Denne trekningen ble foretatt foran millioner av tv-seere og representater fra alle klubbene var til stede. Jeg kan ikke se hvordan det ville vært mulig å fikse trekningen. Ballene var ikke markert og de ble blandet rundt i bollen før trekningen, sier en UEFA-talsmann til Daily Mirror.

- Overnaturlige krefter

Hvis vedkommende som postet innlegget på forumet bare gjettet, har han eller hun hatt utrolig flaks. For mulighetene var mange da de åtte lagene skulle settes opp mot hverandre.

- Han må ha hatt overnaturlige krefter. Jeg kjenner dem som gjennomførte trekningen, og jeg er 150 prosent sikker på at den ble gjennomført på en ærlig måte, sier UEFAs William Gaillard til Echo.

Det var den tidligere storkeeperen Rinat Dasaev og UEFAs generalsekretær David Taylor som plukket ballene opp av bollen.

- Vi undersøker nå omstendighetene rundt dette innlegget, sier Steve Harrison, innholdssjef for Trinity Mirror, som eier icLiverpool.

PLUKKET OPP BALLENE: Den tidligere toppkeeperen Rinat Dasaev og UEFAs generalsekretær David Taylor sto for trekningen i Nyon. Foto: AFP
PLUKKET OPP BALLENE: Den tidligere toppkeeperen Rinat Dasaev og UEFAs generalsekretær David Taylor sto for trekningen i Nyon. Foto: AFP Vis mer
image: La ut kvartfinalene 90 minutter før trekningen
PÅSTÅR FIKSING: Ifølge denne nettbrukeren kan Champions League-trekningen være fikset.
HELENGELSK KVARTFINALE: Slik spilles kvartfinalene i Champions League.
BALLENE I BOLLEN: Her lå lagene, før trekningen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media