La ut Viking-forsvaret på Finn.no

«De sliter litt med farten, markeringer og klareringer.»

(Dagbladet.no) I løpet av åtte minutter i første omgang av mandagens kamp mellom Viking og Vålerenga terroriserte Oslo-gutta siddisene.

Før rogalendingene rakk å summe seg sto det 0-3 på lystavla på Viking Stadion.

Da var det lite som minnet om den gullkandidaten Viking har blitt hauset opp som og tidvis vist seg å være. Derfor bestemte noen seg i går for å legge ut forsvarsrekka til Viking for salg på Finn.no.

«Forsvarsfirer gis bort,» var tittelen i annonsen, som er blitt avvist av selskapet.

Skjønner frustrasjonen

«Forsvarsfirer som begynte kampen for Viking mot VIF gis bort. Keeper kan også følge med hvis hurtig avgjørelse.

De sliter litt med farten, markeringer og klareringer. Det hender at de er litt i tvil hvilken vei ballen skal, men det går stort sett greit. Det er noen kjekke gotter med godt humør,» heter det i beskrivelsen av produktet.

Og prisen? Det er ikke lagt opp til forhandlinger, for den kreative innsenderen mener de kan gis bort.

GRATIS: Innsenderen av denne annonsen mener at forsvarsrekka til Viking bør gis bort gratis. Faksimile: FINN.NO
GRATIS: Innsenderen av denne annonsen mener at forsvarsrekka til Viking bør gis bort gratis. Faksimile: FINN.NO Vis mer

- Dette var et morsomt påfunn. Jeg skjønner frustrasjonen til supporterne, for vi spilte forferdelig i en periode i første omgang, sier Trond Erik Bertelsen til Dagbladet.no.

- Er de første 20 minuttene av den kampen noe av det verste du har vært med på?

- Jeg har aldri vært med på noe liknende, og det var et sjokk for oss. Det er vanskelig å forklare hva som gikk galt, men det skal ikke skje.

- Det var flaut

Bertelsen forteller at de foreløpig ikke har analysert kampen i Stavanger, men at spillerne skal gå gjennom den med trenerteamet i morgen.

- Jeg følte vi kom greit i gang, men så fikk de en sjanse og et mål. Så fikk de enda en, og nok et mål. De scoret fine mål, men vi burde avverget flere av dem ved å være mer bestemte. Det ble mye slurv, sier backen.

Da de gikk inn i garderoben til pause hadde det bedret seg litt for dem. Den verste Vålerenga-stormen hadde gitt seg.

- Men vi var flaue der vi satt. Samtidig var vi fast bestemt på å rette opp inntrykket. Dette skjedde på vår hjemmebane og vi skulle vinne andreomgangen. Det klarte vi og vi kunne faktisk fått med oss et poeng også, men vi hadde ikke marginene på vår side, sier Bertelsen.

La ut Viking-forsvaret på Finn.no

Viking kjørte over Vålerenga etter pause og scoret to ganger, og skapte sjanser nok til å putte enda flere.

- Vi viste at det er god moral i laget og at vi ikke lar oss vippe av pinnen selv om vi ligger under med tre mål. Nå er vi revansjesugne foran mandagens kamp på Åråsen.

RYSTET: Trond Erik Bertelsen innrømmer at de ble lettere sjokkert på Viking Stadion på mandag. Han synes Finn-stuntet er et morsomt påfunn.