Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lacazette forsvarer hardt presset Arsenal-trener

Arsenal sliter tungt, men stjernespissen Alexandre Lacazette tar sin trener, Unai Emery, i forsvar og tror landslagspausen kan komme godt med for spillerne.

SPILLER OG MANAGER: Alexandre Lacazette og Unai Emery. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
SPILLER OG MANAGER: Alexandre Lacazette og Unai Emery. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Presset på Emery øker nærmest dag for dag etter klubbens mange svake resultater de siste ukene. Lørdag var Arsenal sjanseløse borte mot Leicester og tapte 0-2.

London-klubben ligger på sjetteplass i Premier League , og det er hele åtte poeng opp til fjerdeplassen. Den garanterer spill i mesterligaen.

I tillegg til mangel på trepoengere har Emery også måtte ta seg av midtbanespiller Granit Xhaka etter utbruddet mot fansen da sveitseren ble byttet ut mot Crystal Palace. Emery så seg da nødt til å ta kapteinsbindet fra 27-åringen.

Summen av all elendighet har ført til at spillerne er slitne og mangler selvtillit, sier klubbens stjernespiss Alexandre Lacazette.

Han tror landslagspausen kommer til å gjøre godt for spillerne, som nå får tid til å «lade opp batteriene» før neste kamp.

- Forrige sesong var vi ubeseiret i 20 kamper på rad. Da var det ingen som sa noe om manageren. Vi mangler selvtillit og trenger landslagspausen, sier franskmannen.

- Jeg tror vi kommer sterkere tilbake. Vi ønsker selvsagt å komme oss blant topp fire, sier han videre.

Det er åtte poeng opp til Manchester City på 4.-plass, mens det er ytterligere ett poeng mer opp til Chelsea og Leicester.

- Det kommer til å bli tøft, men alt er mulig i fotball, sier Lacazette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media