Lader opp med krigshistorier

- Kan ikke bare tenke på fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAS-HOTELLET (Dagbladet.no): Tro det eller ei, Åge Hareide klarer å tenke på annet enn Tsjekkia bare én dag før den store kampen.

- I kveld skal vi koble av. Nå er den siste treninga unnagjort, og spillermøtet i morgen har vi spikra. Nå skal vi tenke på andre ting, sier assistenttrener Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet.no.

- Når troppen er samla, går det i ett. Det blir enda mer spesielt når det er en kamp hvor det står mye på spill, det blir ganske intenst. Men vi snakker også om andre ting enn fotball, sier Bjørnebye.

Åge Hareide er en kløpper i historie, og da sier det seg sjøl hva mange av samtalene dreier seg om.

- I dag snakka vi om slutten på første verdenskrig, 11/11 klokka 11 og for noen dager siden snakka vi om Krystallnatta, 9. november 1938. Vi sparrer hverandre på historie, forteller Bjørnebye.

SPARRINGSPARTNERE: Stig Inge Bjørnebye og Åge Hareide snakker om historie for å få tankene bort fra fotballen. Foto: Bjørn Langsem
SPARRINGSPARTNERE: Stig Inge Bjørnebye og Åge Hareide snakker om historie for å få tankene bort fra fotballen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer