Lader opp til EM med Byåsen-dugnad

Men Marit Breivik dropper Rosenborg-kampen.

Norges EM-favoritter i håndball rundet av oppkjøringen onsdag. Ingen nye skader dukket opp. Trener Marit Breivik skal lade opp med Byåsen-dugnad.

De siste finpuss-ukene har forløpt tilnærmet helt som Breivik ønsket seg. Bare Isabel Blancos småirriterte skulder har forrykket det hele en smule.

- Det har vært stigning i hele denne perioden på ti dager. Det ser virkelig bra ut, sier Breivik til NTB.

Selv skal hun på dugnad for å skaffe kriserammede Byåsen inntekter torsdag.

- De har stelt i stand et opplegg med foredrag av Nils Arne Eggen og meg. Så er det billetter til Rosenborg mot Valencia på kvelden. Alt for å skaffe inntekter til klubben. Det stiller jeg gjerne opp på, men jeg dropper fotballen og kommer meg hjem på kvelden for å vaske tøy, sier treneren.

Norge EM-åpner mot Spania 3. desember. Finalen spilles søndag 14. Alles favoritt heter Norge. Skulle laget lykkes igjen, vil det bety det tredje EM-gullet på rad.

Tidligere i år vant Norge OL.

(NTB)

KOBLER UT HÅNDBALLEN: Marit Breivik dro spillerne med på brannslokking tidligere denne uka. I morgen skal hun på dugnad for Byåsen. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX
KOBLER UT HÅNDBALLEN: Marit Breivik dro spillerne med på brannslokking tidligere denne uka. I morgen skal hun på dugnad for Byåsen. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX Vis mer
Lader opp til EM med Byåsen-dugnad