Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lader opp til VM på hjemmebane med missekåring

- Helt latterlig. Jeg vet ikke hva de tenker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette året er det Tsjekkia som skal arrangere innebandy-VM for damer, og de har valgt en noe utradisjonell løsning på hvordan de skal få oppslutning rundt idretten.

De har nemlig bestemt seg for å avholde en missekåring.

- Helt latterlig Meget usjenerte stiller en rekke jenter opp på bilder på lagets offisielle Facebook-side. Dette har satt sinnene i kok blant flere i miljøet.

Selv om Norge også skal til Tsjekkia, er interessen for innebandy nok hakket større på den andre siden av grensa i øst.

Emelie Lindstrøm, som spiller på det svenske laget, skjønner ikke hva vertsnasjonen tenker på.

- Helt latterlig. Jeg vet ikke hva de tenker. Det handler ikke om innebandy i det hele tatt, sier hun til TT ifølge svenske Expressen.

Ukjent for forbundet Therese Karlsson, en annen svensk landslagsspiller, akter ikke å la dette gå inn på dem. Hverken i oppkjøringen til, eller under VM.

- Det er ikke noe jeg kommer til å bruke energi på. De er opp til dem. Vi har VM foran oss, så får de holde på med sitt, sier hun.

Presidenten i Det internasjonale innebandyforbundet, Tomas Eriksson, vil understreke at dette er noe som må ha skjedd i nasjonal regi.

- Jeg visste ikke om dette, men det er ikke noe vi står bak. Det føles veldig rart, og jeg har vanskelig for å se en sportslig kobling med dette, sier han.

UKONVENSJONELT: Tsjekkia kliner til med missekåring på landslaget for å skape interesse rundt årets VM i innebandy. Foto: facebook.com/ceskyflorbal
UKONVENSJONELT: Tsjekkia kliner til med missekåring på landslaget for å skape interesse rundt årets VM i innebandy. Foto: facebook.com/ceskyflorbal Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!