- Ladet opp på stranda!

- Jeg må vel innrømme at man ikke blir spesielt god på ski av å sitte på stranda, sier Aksel Lund Svindal.

FRA MIAMI BEACH TIL LAKE LOUISE: Aksel Lund Svindal kjørte ned til 13. plass i super G i går. Foto: ARNT E. FOLVIK
FRA MIAMI BEACH TIL LAKE LOUISE: Aksel Lund Svindal kjørte ned til 13. plass i super G i går. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| LAKE LOUISE (Dagbladet): En kneskade har satt Kjeller-gutten ute av stand til å kjøre på ski i én snau måned. Tiden har han blant annet brukt på stranda i Miami.

- Litt barmarkstrening har det blitt, men jeg har også tilbrakt ti dager på South Beach i Miami, forteller en solbrun Aksel Lund Svindal til Dagbladet.Øl i hånda New York Times møtte ham under palmene på Ocean Drive — iført rosa shorts - og med en øl i hånda.

- Jeg har ingen annen kommentar til oppholdet i Miami enn at det ble et godt intervju, og at det var interessant å se hvordan lokalbefolkningen fester, ler Lund Svindal.

I går tok han sesongens første verdenscuppoeng i alpint med en 14. plass i super-G i kanadiske Lake Louise.- Jeg har mista mye av den beste treninga i løpet av en sesong, men er likevel foran skjema. Legene trodde jeg ikke kunne kjøre her i Canada, sier Lund Svindal.

- Når sesongen er i gang, er det nesten umulig å få tid til å trene slalåm. Jeg har vært god i alle fire disiplinene, og det er viktig for å vinne verdenscupen.

Gåsehud - Til tross for en vanskelig start, må jeg holde hodet kaldt, men det er en løpende vurdering om jeg skal droppe noen tekniske renn, sier Lund Svindal, som nå gleder seg til Beaver Creek — og fire renn på fire dager fra torsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.