Ladet opp til Brann-kamp med fødsel

Lite søvn for RBKs Koppinen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Rosenborg - Brann direkte kl. 20!

(Dagbladet.no): Miika Koppinen er kanskje ikke den mest uthvilte når RBK og Brann braker sammen i kveld. Men han er sannsynligvis den lykkeligste.

I natt ble han nemlig pappa for andre gang da samboer Marianne fødte en gutt.

- Klokken 01.20 fikk vi en velskapt gutt. Alt står bra til med både mor og barn, sier Miika til Dagbladet.no.

På Dagbladets spillerbørs har Koppinen vært Rosenborgs aller beste spiller så langt i år, og den med nest høyest snittkarakter av alle forsvarere i landet (5,67).

Hadde fødselen drøyet ville Brann-kampen vært i fare for den solide finnen. Det kunne skapt store problemer for et Rosenborg-forsvar preget av mange skader. Både Vidar Riseth, Alejandro Lago og Christer Basma er alle satt ut av spill. Det betyr at Knut Tørum måtte ha rokkert på det planlagte laget for å få på plass en ny mann i midtstopper-posisjon.

Men det slipper han nå. Miika Koppinen er klar, og det finnes nok av eksempler på at nybakte fedre ofte feirer med en strålende kamp i lykkerusen.

Kanskje skjer det samme i kveld.

<strong><B>BLE PAPPA:</strong></B> Klokka 01.20 i natt ble Mika Koppinen pappa til en velskapt gutt. I kveld møter han Brann på Lerkendal. Foto: Lise Åserud/SCANPIX
BLE PAPPA: Klokka 01.20 i natt ble Mika Koppinen pappa til en velskapt gutt. I kveld møter han Brann på Lerkendal. Foto: Lise Åserud/SCANPIX Vis mer
Ladet opp til Brann-kamp med fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer