Ladet opp til landskamp med diskobesøk

Nå bøtelegges de.

STRAFFES: Fire slovakiske landslagsspillere i fotball får straff av sitt eget forbund for å ha ladet opp til VM-kvalifiseringen mot Liechtenstein på diskotek. Marek Hamsik (midten) er en av de fire. Foto: EPA/LANNINO
STRAFFES: Fire slovakiske landslagsspillere i fotball får straff av sitt eget forbund for å ha ladet opp til VM-kvalifiseringen mot Liechtenstein på diskotek. Marek Hamsik (midten) er en av de fire. Foto: EPA/LANNINO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire slovakiske landslagsspillere i fotball får straff av sitt eget forbund for å ha ladet opp til VM-kvalifiseringen mot Liechtenstein på diskotek.

De fire det gjelder er Marek Hamsik, Karim Guede, Vladimir Weiss og Miroslav Stoch. I stedet for en rolig kveld med lagkameratene på hotellet, valgte kvartetten å gå på byen.

Nå har de fått bøter.

Nå krever også landslagstrenerne Stanislav Griga og Michael Hipp at de fire spiller gratis i de resterende kampene av kvalifiseringen om en plass i sluttspillet i Brasil-VM i 2014. Det skriver avisen Novy Cas.

Kampen mot Liechtenstein endte med 2-0 seier til Slovakia.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer