Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Lær deg klokka, Owen!

Ferguson er oppgitt over storsignering.

(Dagbladet.no): Owen Hargreaves kostet Manchester United over 200 millioner kroner  i penger (20,2 mill.pund), og et hav av tid og krefter ble investert for å hente det engelsk-kanadiske midtbaneankeret til Old Trafford i en overgangssaga som løp over et helt år.

Hargreaves har imidlertid ikke spilt den sentrale rollen mange trodde han var tiltenkt, spesielt på bortebane i Champions League-sammenheng.

Skader og svak form har hittil blitt trukket frem som hovedårsakene til at det bare har blitt 17 av 47 mulige kamper fra start, men vanligvis etterrettelige The Times hevder at det er helt andre årsaker til Hargreaves\' uventede birolle i Uniteds jakt på trofeer denne sesongen.

Ifølge avisen er det ihvertfall saker og ting som tyder på at den tidligere Bayern-spilleren ikke brukte nevneverdig mye av en potensielt fet signeringsbonus på en klokke synkronisert mot urverket sir Alex Ferguson bærer på venstre håndledd.

20 sekunder som provoserer sir Alex

En ikke navngitt klubbkilde sier følgende om mangelen på punktlighet fra mannen som ble kåret til Englands beste under VM i Tyskland i 2006:

- Det dreier seg kanskje bare om forsinkelser på 20 sekunder, men det er alt for sent i managerens bok. Hargreaves vet at han må føye seg eller ta konsekvensene. Han er inne i en læringsprosessess, men han vil skjerpe seg, og han har også gitt Ferguson sine forsikringer om det. Dermed skulle denne saken være lagt død, mener The Times\' kilde i Manchester United.

Selv om Hargreaves\' umiddelbare fremtiden på Old Trafford  ikke skal være truet, hersker det liten tvil om at 27-åringen må lære seg å være presis dersom han ønsker å forbli en viktig brikke i Fergusons planer.

image: - Lær deg klokka, Owen!

Dessuten har Michael Carricks gode form den siste tiden gitt grunn til ytterligere skjerping også på de tingene han får betalt mangfoldige millioner for å bli bedre på; det fotballmessige.

MÅ GJETES: Alex Ferguson har sett seg lei på Owen Hargreaves\' stadige forsentkomming, men nå har England-stjernen lovet bot pg bedring. Foto: Reuters/Scanpix
MÅ GJETES: Alex Ferguson har sett seg lei på Owen Hargreaves\' stadige forsentkomming, men nå har England-stjernen lovet bot pg bedring. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
PUNKTLIG: Sir Alex Ferguson godtar definitivt ikke at spillerne ikke møter til avtalt tid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media