Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lær idrettsutøvernes beste triks og tips

Bli bedre med ny serie på Dagbladet.no.

(Dagbladet.no): Er du blant de mange som driver idrett litt i det små, mest for moro skyld?

Da er det på tide å la seg inspirere - og kanskje til og med bli litt bedre!

I en videoserie på Dagbladet.no vil toppidrettsutøverne vise deg noen av sine beste triks og tips innafor idretter som fotball, håndball, bandy og basket.

Norges nye «Shampo»?

Men først ut er ishockeyspilleren Mats Zuccarello Aasen (20), som torsdag kan være med og sikre Frisk-Askers første seriegull på 30 år.

Den mulige arvtakeren etter Espen «Shampo» Knutsen blir samtidig koblet til flere svenske klubber, som Skellefteå, Södertälje, Mora og Djurgården.

Aasen er dessuten kjent som en svært talentfull og ikke minst teknisk unggutt, som allerede er etablert på A-landslaget.

På landslagstur til Frankrike

image: Lær idrettsutøvernes beste triks og tips

Seinest for to uker siden var han med på den suksessfulle turneringen i Frankrike, og når han ikke spiller hockey sjøl, underviser han gjerne klubbens yngste spillere.

Alt i alt er han den perfekte læremester for deg som vil lære deg noen nye ishockeytriks, eventuelt bare nyter å se andre briljere med kølle og puck.

Begge deler får du servert i videoen ovenfor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media