Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Lærer av Ronaldos innstilling

Solskjær om United-juvelene Rooney og Ronaldo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BISLETT (Dagbladet.no): Mens Ole Gunnar Solskjær møysommelig trente seg opp etter kneskaden, var tanken på å spille med Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo en av de store inspirasjonene hans.

Etter 2-0-seieren over Newcastle sist, hvor Solskjær scoret begge målene, fortalte han engelsk presse om hvor stort det var å nå målet sitt.

- Det var fantastisk å være utpå der, på samme lag som Cristiano og Wayne. Selv i min alder blir man aldri for gammel for å lære, sa Solskjær.

Kompis med Ronaldo

Men hva er det egentlig Solskjær vil lære? Ronaldos overstegsfinter? Rooneys innsatsvilje?

- Mest av måten de går til kamp på, sier Solskjær til Dagbladet.no.

- De gleder seg alltid til å spille fotball, og er så offensive i tankegangen. Man ser at fotball er det artigste de vet. I tillegg beundrer jeg måten de takler alt oppstyret rundt seg på. Innstillingen deres er fantastisk, sier Solskjær.

- Hvordan er egentlig Cristiano Ronaldo som type?

RONALDO-FAN: Ole Gunnar Solskjær lærer masse av hvordan Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney forbereder seg til kamp. - Innstillingen deres er fantastisk, sier United-spissen. Foto: EPA
RONALDO-FAN: Ole Gunnar Solskjær lærer masse av hvordan Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney forbereder seg til kamp. - Innstillingen deres er fantastisk, sier United-spissen. Foto: EPA Vis mer

- Ronaldo er en person jeg liker veldig godt, sier United-spissen.

• Din mening: Hva kan Ronaldo og Rooney lære av Solskjær?

image: - Lærer av Ronaldos innstilling
<B>BRUKTE ROONEY SOM INSPIRASJON:</B> Mens Solskjær var kneskadet, var tanken på å spille sammen med Wayne Rooney en av tingene som motiverte ham.