Lærer og tobarnsfar vant 1,7 mill. i poker

Sigurd Eskeland sikret seg en solid pott da han tok med familien på tur til Las Vegas.

|||(Dagbladet): I vinter vant Sigurd Eskeland et sponsorat som gjorde at han kunne satse som pokerspiller. Jobben som lærer på Svendstuen skole i Oslo ble satt på vent til fordel for flush, street og hus.

I dag betalte satsingen seg, Eskeland vant 260 000 dollar i en storturnering i Las Vegas, det blir omlag 1,7 millioner norske kroner.

Pengene kommer sikkert godt med, siden Eskeland i disse dager flytter med familien inn i et nytt hus. Kona og de to barna er også med til Las Vegas, skriver Eskeland på bloggen sin.

Eskeland var fornøyd allerede da han var en av de 20 siste i turneringen.

- Mål nummer en er å komme blant de åtte som skal spille finalebordet. Jeg er selvsagt utrolig fornøyd så langt, og håper at hell og fortsatt bra spill kan følge meg når det fortsetter om noen timer. Feltet er utrolig hardt, det er masse toppspillere igjen og lite gratis å hente, skrev Eskeland etter dag to i turneringen.

Samtidig lovet han å spille uten frykt i resten av turneringen - «så får det briste eller bære».

Fryktløst spill betalte seg, i dag satt Eskeland alene igjen med alle chipsene.

Siste hånd ble dramatisk i Las Vegas. Eskeland hadde flush - det samme hadde siste motstander Steve Sung, men nordmannen hadde det høyeste kortet.

Ifølge nettsida pokernews.com var konkurrentene svært imponert over Eskelands spill. Nordmannen besvarte respekten med følgende uttalelse til taper Sung.

- Jeg hatet å spille mot deg. Du er virkelig en stor spiller..

SUKSESS: Sigurd Eskeland vant 1,7 mill. i dag. Foto: Facebook
SUKSESS: Sigurd Eskeland vant 1,7 mill. i dag. Foto: Facebook Vis mer