Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lærere og taxisjåfører mot Liverpool

- Drømmen er blitt virkelig.

Lærerne og taxisjåførene i Havant & Waterlooville skaffet seg en drømmekamp mot Liverpool ved å slå Swansea i FA-cupomkampen onsdag.

Med 4-2-seier overtrumfet deltidsspillerne fra nivå seks i engelsk fotball ikke bare motstanderen, men også Kevin Keegans comeback i engelsk toppfotball.

Keegan ble tidligere på dagen sensasjonelt ansatt som manager i Newcastle, og han satt på ærestribunen da hans nye elever slo Stoke 4-1 og sikret en fjerderundekamp mot Arsenal.

Et selvmål av Garry Monk ga Havant en tidlig ledelse foran 4400 ekstatiske tilhengere. Jamie Collins og Rocky Baptiste økte til 3-0 før Swansea skapte spenning med to reduseringsmål. Tom Jordan satte punktum.

- Vi har gjort drømmen om til virkelighet. Jeg ba mine spillere om å være konsentrerte, og de ga meg det jeg ønsket over hele banen, sa H&W-trener Shaun Gale som var Liverpool-tilhenger i oppveksten.

- Nå er det champagnesprut overalt i garderoben. Det kommer til å bli litt av en fest!

Swansea er bare i 1. divisjon (nivå tre), men ligger likevel 83 plasser foran Havant & Waterlooville, som vil tjene et tosifret millionbeløp i kroner på kampen mot Liverpool.

Swansea-manager Roberto Martinez ville ikke snakke med pressen.

VILL JUBEL: Fansen stormet banen i gledesrus da dommeren blåste for full tid, noe keeper Kevin Scriven ikke hadde noe som helst imot. Nå venter Liverpool i neste runde. Foto: REUTERS
VILL JUBEL: Fansen stormet banen i gledesrus da dommeren blåste for full tid, noe keeper Kevin Scriven ikke hadde noe som helst imot. Nå venter Liverpool i neste runde. Foto: REUTERS Vis mer

(NTB)

image: Lærere og taxisjåfører mot Liverpool
<B>SATTE SPIKER\'N:</B> Tom Jordan har nettopp lagt på til 4-2, og Havant & Waterlooville går av skaftet.
<B>LÆRERE OG TAXISJÅFØRER:</B> Jamie Collins har satt inn 2-0, og feirer med Richard Pacquette og Brett Poate.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media