Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lærte av Gerrard og Scholes

Tidligere landslagskamerater inspirerte Wayne Rooney når han skulle etablere seg på Englands midtbane.

RIVALER OG VENNER: Steven Gerrard og Wayne Rooney har spilt for rivaliserende klubber, men har vært sammen på landslaget fra Rooneys debut til Gerrards avslutning i fjor. Gerrard hylles som en av tidenes beste engelske midtbanespillere av Rooney. Foto: AP Photo/Martin Mejia
RIVALER OG VENNER: Steven Gerrard og Wayne Rooney har spilt for rivaliserende klubber, men har vært sammen på landslaget fra Rooneys debut til Gerrards avslutning i fjor. Gerrard hylles som en av tidenes beste engelske midtbanespillere av Rooney. Foto: AP Photo/Martin Mejia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo) Wayne Rooney har uttalt at å spille med midtbanestjerner som Steven Gerrard og Paul Scholes har forberedt ham på å omskolere seg til midtbanespiller fra sin vanlige spissrolle.

Manchester United- og England-kaptein Rooney har imponert på midtbanen så langt i EM, men vil likevel bli hvilt under kampen mot Slovakia. Noe Roy Hodgson får mye kritikk for.

England-kapteinen forteller at det ikke bør komme som noen overraskelse om han fortsetter på midtbanen videre i karrieren.

LEGENDE: Rooney og Scholes spilte sammen i Manchester United. Foto: Action Images via Reuters / Alex Morton
Livepic
LEGENDE: Rooney og Scholes spilte sammen i Manchester United. Foto: Action Images via Reuters / Alex Morton Livepic Vis mer

- Det lå i kortene, forteller Rooney.

- Jeg tror jeg var rundt 24 da jeg sa at en dag vil gå tilbake på midtbanen og det har skjedd over de siste månedene.

- Jeg har spilt med noen av de beste midtbanespillerne i Englands historie, som Steven Gerrard og Paul Scholes. Jeg er ikke så naiv at jeg spiller med dem og ikke plukker opp ting, når jeg visste at en dag ville jeg spille i samme posisjon.

- Jeg har sett dem spille. Jeg har trent med dem og jeg har prøvd å ta små ting fra dem begge og legge det til min egen spillestil.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!