Lærte frisparkvariant av guttelag

- Tenkte vi kunne showe litt, sier Lillestrøm-trener Tom Nordlie. Se festbildene - og videoen fra dagen derpå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Lillestrøm er kjent for å være et godt dødballag. Men «Fugla» skremte ingen med de i overkant fikse frisparkene mot Haugesund i går.

Men det skal de ha, Lillestrøm:

Det står respekt av å teste ut en helt ny frisparkvariant for aller første gang i en cupfinale. Etter bare seks minutter var det premiere på den første.

Fugler på rekke

Seks LSK-spillere stilte seg på rekke, ledet an av Magnus Myklebust. Deretter fulgte Frode Kippe, Marius Johnsen, Bjørn Helge Riise, Olivier Occean og helt bakerst Simen Brenne.

De fem første løp over ballen, noen til venstre og noen til høyre, før Brenne «dundret» til. Lompa fra landslagsspilleren gikk langt utenfor - og Ullevaal fikk seg en god latter.

Tom Nordlie tror frisparket kunne fått et helt annet utfall dersom Brenne hadde sentret framfor å skyte. Og innrømmer at LSK hadde rappet ideen fra noen andre - og aldri trent på det.

- Hadde Simen spilt ballen til sida kunne det endt annerledes. Muren vet jo ikke hva de skal gjøre. Vi har plukket det opp fra guttelaget til Lørenskog. Og vi tenkte at vi kunne showe litt siden det var cupfinale. Det gikk jo ikke så halvgærent, flirer Nordlie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer