- Lagånden reddet oss igjen

Arsenal slo Wigan etter sluttspurt.

(Dagbladet.no): Arsenal - Wigan 2-0

Det satt veldig langt inne, men to mål i løpet av de siste åtte minuttene sikret Arsenal tre nye poeng hjemme mot Wigan.

- De forsvarte seg ekstremt godt. Jeg var overrasket over hvor lenge de holdt uten å gi oss rom, hvordan de markerte i 90 minutter, det var helt fantastisk, skrøt Arsenal-manager Arséne Wenger etter kampen ifølge Arsenals hjemmeside.

Det var spilt 82 minutter da William Gallas headet Emirates stadium til himmels.

Midtstopperen løp seg fri på første stolpe og stanget ballen vakkert over Wigan-keeper Pollitt og i mål.

Bare to minutter seinere sikret Tomas Rosicky tre poeng og sørget for at Arsenal har tre poeng ned til Manchester United på andreplass.

Tsjekkeren banket ballen i mål etter en klassisk hurtig Arsenal-kontring.

- Enda en gang hentet vi frem det nødvendige for å vinne kampen i løpet av det siste kvarteret. Det er ikke første gangen, og det er ingen tilfeldighet. Det skyldes bare den fantastiske lagånden dette laget har, sa en stolt Wenger etter kampen.

STERK SLUTTSPURT: William Gallas stanger inn 1-0 for Arsenal. Serielederen slo Wigan 2-0 etter to mål i løpet av de siste åtte minuttene. Foto: Toby Mellvile/REUTERS
STERK SLUTTSPURT: William Gallas stanger inn 1-0 for Arsenal. Serielederen slo Wigan 2-0 etter to mål i løpet av de siste åtte minuttene. Foto: Toby Mellvile/REUTERS Vis mer