LOVER TØFFE TAK:  Råtassen Ailo Gaup er programleder for TV3s nye realitykonsept, «Råskap», som kan få «Mesternes mester» til å framstå som en «pensjonisttur» med. Her er 12 topptrente deltakerne i 20-åra, sier Ailo Gaup, som gleder seg til opptakene som starter snart. Foto: Anders Grønneberg
LOVER TØFFE TAK: Råtassen Ailo Gaup er programleder for TV3s nye realitykonsept, «Råskap», som kan få «Mesternes mester» til å framstå som en «pensjonisttur» med. Her er 12 topptrente deltakerne i 20-åra, sier Ailo Gaup, som gleder seg til opptakene som starter snart. Foto: Anders GrønnebergVis mer

Lager ekstremversjon av «Mesternes mester» - legen står klar

12 kjente toppidrettsutøvere skal «risikere armer og bein» i TV3s nye realitysatsing, ifølge programleder Ailo Gaup. Kanalen har traumelege klar.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er mer enn navnet - «Råskap» - som signaliserer at dette blir temmelig brutalt for de tolv toppidrettsutøverne, seks kvinner og seks menn, som blir utsatt for hardkjør i ti programmer.

- Deltakerne er i 20- og 30-åra og må være topptrente, sier Ailo Gaup - som var med i «Mesternes mester» for fire år siden.

Han er programleder for TV3-satsingen, som etter all sannsynlighet blir å se på skjermen fra høsten av. Opptakene starter 20. mai.

- Det blir tre uker med heavy shit, det kan jeg love deltakerne.

Programlederen vil ikke karakterisere «Råskap» som en verstingvariant av «Mesternes mester», men konseptene har flere likhetstrekk - som toppidrettsutøvere som konkurrerer mot hverandre i ulike øvelser.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn