Lager ekstremversjon av «Mesternes mester» - legen står klar

12 kjente toppidrettsutøvere skal «risikere armer og bein» i TV3s nye realitysatsing, ifølge programleder Ailo Gaup. Kanalen har traumelege klar.

LOVER TØFFE TAK:  Råtassen Ailo Gaup er programleder for TV3s nye realitykonsept, «Råskap», som kan få «Mesternes mester» til å framstå som en «pensjonisttur» med. Her er 12 topptrente deltakerne i 20-åra, sier Ailo Gaup, som gleder seg til opptakene som starter snart. Foto: Anders Grønneberg
LOVER TØFFE TAK: Råtassen Ailo Gaup er programleder for TV3s nye realitykonsept, «Råskap», som kan få «Mesternes mester» til å framstå som en «pensjonisttur» med. Her er 12 topptrente deltakerne i 20-åra, sier Ailo Gaup, som gleder seg til opptakene som starter snart. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er mer enn navnet - «Råskap» - som signaliserer at dette blir temmelig brutalt for de tolv toppidrettsutøverne, seks kvinner og seks menn, som blir utsatt for hardkjør i ti programmer.

- Deltakerne er i 20- og 30-åra og må være topptrente, sier Ailo Gaup - som var med i «Mesternes mester» for fire år siden.

Han er programleder for TV3-satsingen, som etter all sannsynlighet blir å se på skjermen fra høsten av. Opptakene starter 20. mai.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer