Lager landslagsforum

Nils Johan Semb har tatt initiativ til å lage et forum for landslagstrenere i fotball, håndball og ishockey. I morgen har han sitt første møte med Gunnar Pettersen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg synes det er naturlig at vi i Norge prøver å samarbeide litt. At vi har noen møter i året der vi prater sammen. Det er mye som er likt i hva man gjør i turneringer, forberedelser og trening, og hvilke erfaringer man har med å trekke inn folk utenfra. - Det går litt på det å kunne ha en meningsutveksling og erfaringsutveksling, sier Semb til Dagbladet.

Det var Semb og Olympiatoppens fotballansvarlige, Svein Bakke, som tok det første initiativet til å lage et slags forum. Foruten Semb er intensjonen at kvinnelandslagstrener Åge Steen skal være med, sammen med håndballtrenerne Gunnar Pettersen og Marit Breivik, samt Roy Johansen fra ishockey.

Mediepress

Herretrener i håndball Gunnar Pettersen møter Semb allerede i morgen. Da vil Pettersen blant annet snakke med Semb om hvordan han takler presset fra mediene, og hvordan han motiverer spillerne sine før en kamp.- Vi er på mange måter i samme situasjon, vi har begge begrenset med tid før avgjørende kamper. Jeg håper vi kan utveksle erfaringer på den biten, sier Pettersen og fortsetter: - Det er mange måter å få folk til å prestere på, og det kan være spennende å utveksle ideer, sier Pettersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer