Lagerbäck avslutter trolig med EM:- Tiden er inne

Tok Island til EM i går.

KLAR FOR EM:  Island og den svenske treneren Lars Lagerbäck. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR EM: Island og den svenske treneren Lars Lagerbäck. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lars Lagerbäck (67) angrer ikke på at han gir seg som islandsk landslagssjef etter EM-sluttspillet neste år. Etter 0-0 mot Kasakhstan søndag, er Island for første gang klar for EM.

- Jeg har knapt ord. Det er fantastisk. Disse gutta har vært helt utrolige. De har omfavnet alt jeg har bedt dem om, selv når mine treninger er på det mest taktiske og kjedelige, sier Lagerbäck til Expressen.

Svensken har fått heltestatus etter bragden med islendingene. Lagerbäck gir seg etter EM-sluttspillet i Frankrike. Det kan også være det siste han gjør som fotballtrener.

- Jeg føler selv at tiden begynner å være inne. Jeg har ikke så mange år igjen. Skal jeg rekke å gjøre noe annet her i livet en det jeg har gjort de siste 30 årene, begynner det å nærme seg. Tiden er inne for å slutte. Vi får se hva som skjer, sier Lagerbäck til Expressen på spørsmålet om han angrer på beslutningen om å gi seg med Islands A-landslag etter sluttspillet i Frankrike.

Derimot avviser han et comeback for Sverige.

- Jeg kan ikke tenke meg at det skal bli Sverige igjen. Da blir jeg overrasket, sier landslagssjefen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.