Fotball:

Lagerbäck forstår seg ikke på kolleger: - Har liten mulighet til å kommunisere

Før Nord-Irland-kampen.

KAMPKLAR: Norges landslagssjef Lars Lagerbäck møtte pressen i ettermiddag, før kamp søndag mot Nord-Irland.  Foto : Hans Arne Vedlog  / Dagbladet   .
KAMPKLAR: Norges landslagssjef Lars Lagerbäck møtte pressen i ettermiddag, før kamp søndag mot Nord-Irland. Foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Nord-Irland - Norge, søn. 20.45

LONDON/OSLO (Dagbladet): Landslagssjef for fotballherrene, Lars Lagerbäck, møtte pressen i London i ettermiddag - tre dager før kampen mot Nord-Irland i Belfast.

- Spillerne har vært positive og det har ikke vært noe negativt til tross for et stramt program så langt på samlingen. Vi har trent som vi vil og alt har gått som planlagt, sier Lagerbäck.

Kampen i VM-kvalifiseringen søndag kveld er Lagerbäcks første som norsk landslagssjef.

- Vi må være forberedt på Nord-Irlands styrker og må se hvordan vi kan angripe dem. De kan holde på ballen og noen ganger satser de på lange baller. Det kan bli kamp om andreballen og vi må ligge riktig i forsvarsspillet, sier svensken.

- Hva er filosofien din underveis i kampene? spør Dagbladet

- Jeg har liten mulighet til å kommunisere med spillerne under kamp. Jeg vet ikke hvorfor noen (trenere) beveger seg mye. Det eneste de kan kritisere er vel dommeren som står der nede. Du kan rope til spillere i noen situasjoner, eller gi beskjed til noen spillere fra sidelinjen. 90 prosent av arbeidet gjør jeg før kamp, sier Lagerbäck.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer