Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lagerbäck henter inn Strømsgodset-forsvarer

Jakob Glesnes tatt ut i skadefraværet til Tore Reginiussen og Håvard Nordtveit.

HENTER INN DEBUTANT: Lars Lagerbäck tar med seg Jakob Glesnes til Romania. Foto: Bjørn Langsem
HENTER INN DEBUTANT: Lars Lagerbäck tar med seg Jakob Glesnes til Romania. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Norge - Spania 1-1

Landslagssjef Lars Lagerbäck holdt pressekonferanse før avreise til Romania. Tidligere i morges hadde spillerne trening på Åråsen stadion i Lillestrøm.

På pressekonferansen kom det blant annet fram at Tore Reginussen er ute av troppen, mens Håvard Nordtveit trolig ikke rekker kampen mot Romania.

Det betyr at Jakob Glesnes (25) fra Strømsgodset hentes inn i landslagstroppen. Det er første gang forsvareren er med i troppen, og blir derfor et nytt ansikt for Lars Lagerbäck.

TATT UT I TROPPEN: Strømsgodsets Jakob Glesnes reiser med resten av landslagstroppen til Romania.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
TATT UT I TROPPEN: Strømsgodsets Jakob Glesnes reiser med resten av landslagstroppen til Romania. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

- Det er det jo. Når vi sitter med lista vi har med spillerne som er i Norge, så er han med der. Vi betrakter han som en av de beste i Eliteserien, sier Lagerbäck om Glesnes.

- Det er kjempebra at det kommer inn en fra Bergen også, de kan trenge oppmuntring, sier Lagerbäck om Glesnes, som er fra Sotra og kaptein for Godset.

Nordtveit gikk av banen i den første omgangen mot Spania etter en smell. Tore Reginiussen har på sin side slitt med skuldra.

- Jeg vet ikke, men det så ikke så bra ut. Han hadde vondt etter smellen han fikk. Jeg bedømmer ikke sjansene til å være så store, så derfor hentet vi inn en ekstra stopper nå, sier Lagerbäck om Nordtveit.

Kristoffer Ajer, Even Hovland og Sigurd Rosted er de øvrige stopperne Lagerbäck har tilgjengelig.

Norge møter Romania borte førstkommende tirsdag. Det ene poenget mot Spania gjør at drømmen om EM-sluttspill fortsatt lever for Norge, som sannsynligvis må slå Romania for å holde liv i den drømmen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media