Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lagerbäck imponert over unggutta

Sander Berge fikk seg en smell i kneet i Norges 2-0-seier over Kypros, men trente som normalt med resten av laget lørdag. - Det ser bra ut, sier Lars Lagerbäck.

KLAR FOR KAMP: Søndag møter Norge Bulgaria i Nations League.
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
KLAR FOR KAMP: Søndag møter Norge Bulgaria i Nations League. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Genk-proffen ble byttet ut drøyt 20 minutter før slutt i torsdagens oppgjør på Ullevaal stadion. Lagerbäck syntes ikke han var helt på topp, og etterpå kom det fram at han hadde en kjenning i kneet.

To dager senere kunne landslagssjefen fortelle at Berge er klar til søndagens bortekamp mot Bulgaria i Sofia. Det blir Norges annen kamp i nyvinningen Nations League.

- Alle 23 (i troppen) trente i dag, så det ser bra ut. Så lenge han (Berge) ikke får en reaksjon, skal han være klar. Han hadde ellers ikke trent med oss i dag, sa Lagerbäck.

Berge og Kristoffer Ajer er blant dem som har imponert Lagerbäck den siste uka.

- Ja, jeg er overrasket. De presterer veldig bra. De har gjort seg fortjent til det, og viser seg også fram i klubbene, sier Lagerbäck.

Bulgaria åpnet nasjonsligaen med en sterk 2-1-seier borte mot Slovenia. Lagerbäck er imponert over jobben Petar Hubchev har gjort siden han ble bulgarsk landslagssjef i 2016.

- Det er et veldig bra lag, som har gode individuelle kvaliteter. Det er godt organisert. Treneren har gjort en stor jobb siden den første kampen jeg så de hadde mot Sverige. Siden har det gått oppover. De slipper ikke inn mange mål.

Med seier i Sofia vil Norge få et bra grep om førsteplassen i gruppe 3 i nasjonsligaens C-divisjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!