Europa League-kvalifisering: Molde-Aris

Lagerbäck kan ikke lenger snu ryggen til Magnus Wolff Eikrem

Magnus Wolff Eikrem (29) har 17 landskamper for Norge. Han er god nok for fler.

GOD NOK FOR NORGE: Landslagstrener Lars Lagerbäck kan ikke gjøre som dommeren som dømte Molde-Aris, han kan ikke snu rompa til Magnus Wolff Eikrem. Her har Eliteseriens beste spiller gitt Molde 1-0. Norge trenger Magnus Wolff Eikrem. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GOD NOK FOR NORGE: Landslagstrener Lars Lagerbäck kan ikke gjøre som dommeren som dømte Molde-Aris, han kan ikke snu rompa til Magnus Wolff Eikrem. Her har Eliteseriens beste spiller gitt Molde 1-0. Norge trenger Magnus Wolff Eikrem. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Molde-Aris 3–0 (2–0)

ROSENBORG GJØR DET inntil videre aldeles strålende i Europa. Molde gjør det også bra, mot det som forhåpentligvis ender opp med et gruppespill i Europa League, og Eliteseriens beste spiller, Magnus Wolff Eikrem, er meget god hver gang han spiller fotballkamp.

Ikke bare styrer han Molde.

I den frie rollen bak spissen er han blitt en giftig målscorer også.

DET SKJEDDE NOE med Magnus Wolff Eikrem da han kom tilbake til Molde i fjor sommer. Han ble poengplukker og målscorer. Etter fem år ute – der han scoret to mål i Heerenveen, ingen i Cardiff, 12 i Malmö og ett i Seattle Sounders – scoret han plutselig fire mål og serverte åtte målgivende pasninger på 14 kamper i Molde.

I år har han så langt scoret ni mål i Eliteserien, ett mindre enn Moldes toppscorer Ohi Omoijuanfo.

I Europa står han med to.

JEG VET AT landslagstrener Lars Lagerbäck ikke har mye til overs for Eliteserien, at han mener nivået er for dårlig til å bry seg, og at han derfor ikke bruker for mye tid på det som skjer innenfor Norges grenser. Greit, det er Lars Lagerbäcks mening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer