Fotballandslaget

Lagerbäck med bisarr trening

Hadde med seks spillere og elleve personer fra støtteapparatet på fotballandslagets trening.

GODT BEFOLKET PÅ SIDELINJA: Det var flere fra støtteapparatet (i blått) enn spillere (i rødt) på mandagens trening i Sandvika. I bakgrunnen dundret trafikken fra E18. Foto: Tore Ulrik Bratland
GODT BEFOLKET PÅ SIDELINJA: Det var flere fra støtteapparatet (i blått) enn spillere (i rødt) på mandagens trening i Sandvika. I bakgrunnen dundret trafikken fra E18. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet) Trener Lars Lagerbäck (69) samlet mandag spillerne i Sandvika utenfor Oslo.

Fredag venter privatlandskamp mot Australia på Ullevaal. Tre dager seinere spiller laget borte mot Albania, også dette privatlandskamp.

Mandagens trening på Sandvika stadion utviklet seg til en underlig forestilling. Mens trafikken fra E18 dundret i bakgrunnen, hadde Lagerbäck med seg seks spillere på trening. Rundt spillerne var det et støtteapparat på elleve personer, inkludert treneren.

Hva fikk han ut av dette?

- Egentlig ingenting, innrømmer Lagerbäck overfor Dagbladet.

Frivillig

Det er ikke lett å komme på sist det var så få spillere på en trening med fotballandslaget. At den foregikk på kunstgress - med opptil én meter høye brøytekanter rundt - hører heller ikke til normalen.

Lagerbäck forklarer:

- Årsaken til at det var så få spillere, er at vi bestemte at treninga skulle være helt frivillig. Om jeg ikke husker feil, var det ni spillere som spilte kamp søndag. Normalt rehabiliterer du neste dag. I tillegg skulle treninga være på kunstgress, fordi vi ikke ville risikere å ødelegge Ullevaal - og heller ikke Lillestrøm - for der skal Australia trene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer