<strong>GOD TENKIKK:</strong> - Rent teknisk finnes det ingen bedre spiller med norsk pass i dag, sier landslagssjef Lars Lagerbäck om Martin Ødegaard. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
GOD TENKIKK: - Rent teknisk finnes det ingen bedre spiller med norsk pass i dag, sier landslagssjef Lars Lagerbäck om Martin Ødegaard. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Lagerbäck om Ødegaard

Lagerbäck med Ødegaard-ros: - Rent teknisk finnes det ingen bedre norske spillere

Martin Ødegaard har ennå ikke spilt for Norge under Lars Lagerbäck, men det er liten tvil om at svensken har tro på den 18-årige Heerenveen-proffen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ødegaard har storspilt for Heerenveen i sesongstarten og får en solid dose ros fra landslagssjefen.

– Rent teknisk så finnes det ingen bedre spillere med norsk pass i dag. Han har et potensial som er veldig, veldig stort, sier Lagerbäck til NRK.

– Det som er kjempegøy, er at han spiller fra start i kamp etter kamp. Det er absolutt det viktigste for en ung spiller, fortsetter landslagssjefen.

Norge avslutter VM-kvalifiseringen med kamper mot San Marino 5. oktober og Nord-Irland 8. oktober. Der kan Ødegaard være med i troppen, selv om Lagerbäck ikke kan love noe.

– Det kommer ikke til å bli noen kjempestore forandringer. Men samtidig kan man alltid ha en viss rotasjon i en 23-mannstropp. Men hvor mange endringer det blir denne gangen tør jeg ikke svare deg på nå, sier Lagerbäck.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer