Kypros - Norge, kl. 20.45 mandag

Lagerbäck om slakt:
- Fascinerende spill

Norges trener forsvarte Stefan Johansen på pressekonferansen før Kypros-kampen. - Herregud, dere har en jobb, sier landslagskapteinen.

PFORSVARER KAPTEINEN: Stefan Johansen fikk kjørt seg etter prestasjonen mot Slovenia fredag. Her fra dagens pressekonferanse med Lars Lagerbäck. Foto: Jon Olav Nesvold / Bildbyrån
PFORSVARER KAPTEINEN: Stefan Johansen fikk kjørt seg etter prestasjonen mot Slovenia fredag. Her fra dagens pressekonferanse med Lars Lagerbäck. Foto: Jon Olav Nesvold / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Kypros – Norge, kl. 20.45 mandag

LARNAKA (Dagbladet): Lars Lagerbäck (70) stilte i formiddag på en pressekonferanse før bortekampen mot Kypros mandag. På pressekonferansen var også kaptein Stefan Johansen og Tarik Elyounoussi.

Norge bør vinne oppgjøret for å sikre gruppeseieren i Nations League. Men det er flere spørsmål rundt laget. Bjørn Maars Johnsen er skadet. Også Johansen og Elyounoussi har følinger med skader.

I tillegg var Johansen direkte svak mot Slovenia fredag. På spillerbørsene til Dagbladet og TV 2 fikk han to av ti mulige poeng, og gikk av etter 57 minutter. Johansen er blitt tatt av banen i seks av de sju siste kampene.

På pressekonferansen ga han uttrykk for at han er rolig til tross for at det har blåst rundt ham. Også Lagerbäck forsvarte ham:

- Du kan like gjerne bytte ut en kaptein som du kan bytte ut en annen spiller. Han (Johansen) har de egenskapene han har. Når jeg vil balansere et lag, synes jeg han har gjort det storstilt. Det er fascinerende det med fotball. Jeg har full respekt for at dere vil lage overskrifter, sa Lagerbäck til mediene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer