Norge - Australia 4-1

Lagerbäck reagerer
på oppmøte: - Trist

- Men du får det du fortjener, sier landslagstreneren om tilskuertallet på Ullevaal.

DAGEN DERPÅ: Landslagstrener Lars Lagerbäck oppsummerer kampen mot Australia som positiv. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
DAGEN DERPÅ: Landslagstrener Lars Lagerbäck oppsummerer kampen mot Australia som positiv. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Australia 4-1

ULLEVAAL (Dagbladet): Landslagstrener Lars Lagerbäck (69) var i godt humør da han møtte pressen dagen etter 4-1-seieren over Australia.

Den VM-klare motstanderen framsto riktignok som svak i privatlandskampen. Men for Norges del var det flere positive tendenser i angrep og forsvar.

Det Lagerbäck derimot ikke var fornøyd med, var oppmøtet på Ullevaal stadion. Av en kapasitet på i overkant av 27 000 tilskuere, møtte bare 5871 personer opp. Det er en liten temperaturmåler på interessen rundt laget.

- Det er trist. Men du får det du fortjener, erkjenner Lagerbäck overfor Dagbladet.

- Vi har ikke gjort bedre reklame for oss selv, så jeg forstår at folk ikke kommer. Men så er vel også påsken en ekstrem utfartstid.

Treneren fortsetter:

- I første omgang er det oss selv som må sørge for å fortjene å få mer publikum. Jeg håper folk ser at det finnes kompetanse i laget og at det blir bedre i juni (mot Panama).

Ola Kamara ble kampens store spiller med tre mål. Nettopp spissduoen Kamara og Bjørn Maars Johnsen er noe Lagerbäck trekker fram som svært positivt dagen derpå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer